Laat ons de beste deal voor jouw nieuwe auto zoeken!

Direct je auto verzekerd (optioneel) met 14 dagen bedenktijd

5/5

We kijken naar details die je niet online kunt vergelijken en zoeken de beste deal voor jouw situatie. Dit is o.a. aan te raden in de volgende situaties:

 • Bij je eerste autoverzekering (tip)
 • Als je geen of weinig schadevrije jaren hebt
 • Als je niet goed weet waar je op moet letten

Daarnaast bieden wij een een aantal unieke extra’s, zoals;

Gratis verhaalsbijstand bij elke verzekering, ook bij een W.A. dekking
24/7 hulp van de alarmcentrale bij nood of pech onderweg
Gratis leenauto tijdens herstelperiode
Wij komen bij schade altijd voor jouw belang op, niet die van de verzekeraar
No nonsense - Geen telefonische wachtrijen of kleine lettertjes

Direct afsluiten?

Bereken online en vraag direct aan via onze premievergelijker.  

 • Alle goede maatschappijen en producten op één plek
 • Binnen een paar minuten geregeld

Stap 1: Kies een Basisdekking

W.A.

Wettelijke Aansprakelijkheid
 • Vergoed schade aan anderen
 • Geen vergoeding voor ruitschade
 • Geen vergoeding voor brand of diefstal
 • Geen vergoeding voor schade na aanrijding met loslopende dieren
 • Geen vergoeding voor schade aan je eigen auto, bijvoorbeeld na een aanrijding
Verplicht

W.A.+

Beperkt Casco
 • Vergoed schade aan anderen
 • Verzekerd voor ruitschade
 • Verzekerd voor brand of diefstal
 • Verzekerd voor schade na aanrijding met loslopende dieren
 • Geen vergoeding voor schade aan je eigen auto, bijvoorbeeld na een aanrijding

Allrisk

Volledig Casco
 • Vergoed schade aan anderen
 • Verzekerd voor ruitschade
 • Verzekerd voor brand of diefstal
 • Verzekerd voor schade na aanrijding met loslopende dieren
 • Verzekerd voor schade aan je eigen auto, bijvoorbeeld na een aanrijding

Stap 2: Aanvullende verzekering nodig?

Veelgestelde vragen
Waar moet je op letten als je geen of weinig schadevrije jaren heb?

Bij veel budget/internetaanbieders krijg je vaak een goedkope premie bij afsluiten, maar een hoge terugval in korting als je een keer een schade veroorzaakt. Je premie wordt bij sommige internetverzekeraars wel 2 tot 2,5x zo hoog. Autorijden wordt zo erg duur en je kunt daardoor -als je negatieve schadevrije hebt- jarenlang aan een verzekeraar vastzitten. Wij helpen je bij het vinden van de beste prijs/kwaliteit. Wil je geen premieverhoging na schade? Kies dan voor de aanvullende verzekering “Bonusbescherming”. 

Voorbeeld
Elise (20) koopt haar eerste auto. Via een internetvergelijker vindt ze de goedkoopste verzekeraar die de auto voor 65 euro per maand kan verzekeren. Andere aanbieders zitten zo tussen de 68 en 82 euro per maand. De dekking is overal het hetzelfde, dus ze kiest voor de goedkoopste optie.

Een paar maanden later vergeet ze voorrang te verlenen en botst ze tegen een andere auto. De schade aan haar auto valt gelukkig mee, maar de andere auto heeft een schade van 2400 euro. Gelukkig betaald haar verzekeraar dit. Een tijdje later krijgt ze een brief: de schadevrije jaren gaan naar -5 en de premie wordt 150 euro per maand (!). Dat is meer dan 2x zoveel, hoe kan dit?!

De reden is ze bij haar verzekeraar direct 70% startkorting kreeg, maar na de schade terugvalt naar 30%. De premie wordt daardoor meer dan 2x zo hoog. Omdat ze nu negatieve schadevrije jaren heeft, kan ze ook niet meer overstappen naar een andere verzekeraar. Autorijden wordt nu dus ontzettend duur. 

De verzekering van 73 euro was achteraf een stuk beter geweest: daar was de korting van 60% naar 40% gegaan, dus van 73 euro naar 110 euro per maand. 

Een verzekering sluit je voor het geval je schade hebt, kies daarom voor een goede prijs/kwaliteit. Wij kijken naar deze details en zoeken de beste deal voor jouw auto. Vraag daarom een gratis berekening aan. 

Hoe worden mijn schadevrije jaren bepaald en/of overgezet?
Schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en op je eigen naam geregistreerd. Wil je je auto via ons verzekeren? Wij zorgen dan automatisch voor het overzetten van je schadevrije jaren, hier hoef je dus niks voor te doen. Schadevrije jaren verdelen of aan iemand anders geven is in sommige gevallen ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op. Het is niet mogelijk schadevrije jaren te verdelen, maar het is wel mogelijk de opgebouwde jaren over te dragen naar iemand anders. Dat doe je via een overdrachtsformulier.
Tweede autoverzekering met dezelfde korting

Heb je al een auto via ons verzekerd? Dan kun je eenvoudig een tweede auto verzekeren met dezelfde korting.  

Waarom zou ik niet gewoon de allergoedkoopste verzekering afsluiten, de dekking is toch overal precies hetzelfde?

Het risico voor een autoverzekering is voor elke verzekeraar hetzelfde, toch zijn de prijzen verschillend. Hoe zit dat precies? Om hier achter te komen moet je weten hoe een verzekeringspremie tot stand komt. Deze is globaal op te delen in 3 onderdelen

 • Distributiekosten (Kantoorkosten, medewerkers, TV commercials)
 • Servicekosten (Toegankelijkheid Helpdesk, kwaliteit van hulp bij vragen of wijzigingen, schade behandeling, inschakelen van schade-experts)
 • Productkosten (de kwaliteit van de verzekering, de voorwaarden, maximale vergoeding(en) en de kortingsterugval ná een schade) 

Als de premie bij een bepaalde verzekeraar een stuk lager is, zit dit verschil vaak in de product- en servicekosten. Dat zijn dus dingen die je pas merkt ná een schade; juist iets waar je een verzekering voor afsluit. Vooral bij een ingewikkelde zaken -zoals letselschade, een total-loss of een conflict met een reparateur-, is het belangrijk een kwalitatief goede verzekering te kiezen. Wij helpen je hierbij. We zijn er dus niet alleen bij het afhandelen van je schade, maar ook om te zorgen dat je altijd de beste verzekering voor de beste prijs krijgt.