Verzeker je E-bike voordelig tegen diefstal, beschadiging en/of pech onderweg

5/5

We kijken naar details die je niet online kunt vergelijken en zoeken de beste deal voor jouw situatie. Dit is o.a. aan te raden als je niet goed weet waar je op moet letten. 

Daarnaast bieden wij een een aantal unieke extra’s, zoals;

Wij komen bij schade altijd voor jouw belang op, niet die van de verzekeraar
No nonsense - Geen telefonische wachtrijen of kleine lettertjes
E-Bike verzekering samenstellen
Veelgestelde vragen
Welke verzekering moet ik kiezen?

Het risico voor een verzekering is voor elke verzekeraar hetzelfde, toch zijn de prijzen verschillend. Hoe zit dat precies? Om hier achter te komen moet je weten hoe een verzekeringspremie tot stand komt. Deze is globaal op te delen in 3 onderdelen

  • Distributie (Kantoorkosten, Medewerkers, TV commercials)
  • Service (Toegankelijkheid helpdesk, kwaliteit van hulp bij vragen of wijzigingen, schade behandeling, inschakelen van schade-experts)
  • Product (de kwaliteit van de verzekering, de voorwaarden, maximale vergoeding(en) en de kortingsterugval ná een schade) 

Als de premie bij een bepaalde verzekeraar een stuk lager is, zit dit verschil vaak in de product- en servicekosten. Dat zijn dus dingen die je pas merkt ná een schade; juist iets waar je een verzekering voor afsluit. Dus bijv. een premie die ineens 2x of 2,5x zo hoog wordt na verlies van korting, of een verzekeraar erg slecht bereikbaar is of zich tegen je keert om zo weinig mogelijk uit te keren i.p.v. voor jouw opkomt. 

Vooral bij een ingewikkelde zaken -zoals letselschade, een total-loss of een conflict met een reparateur-, is het belangrijk een kwalitatief goede verzekering te kiezen. Wij helpen je hierbij. We zijn er dus niet alleen bij het afhandelen van je schade, maar ook om te zorgen dat je altijd de beste verzekering voor de beste prijs krijgt. he

Hoe worden mijn schadevrije jaren bepaald en/of overgezet?

Schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en op je eigen naam geregistreerd. Wil je je brommer via ons verzekeren? Stuur ons dan een kopie van je vorige verzekering en wij zetten de jaren over.