100% oNAFHANKELIJK FINANCIEEL ADVIES

Wij zijn volledig onafhankelijk en zelfstandig. Dat houdt in dat we bij ons financiële advies alleen kijken naar zaken die voor jou van belang zijn. Ook werken we niet met bonussen, beloningen of andere zgn. ‘verkeerde prikkels’ in onze adviespraktijk. Jij staat bij ons centraal en we zorgen dat je altijd goed geholpen wordt.

WIJ GAAN VERDER DAN INTERNETVERZEKERAARS

Een verzekering via internet sluiten doen we eigenlijk allemaal. Maar past die verzekering wel echt bij jou? De meeste mensen geven aan dat ze daar eigenlijk helemaal niet zeker van zijn. Laat het daarom door een specialist uitzoeken. We kijken samen wat je wensen zijn en we zoeken een oplossing die bij jou past. Zo heb je zekerheid en betaal je niet teveel.

Wij hebben geen wachtrijen of ongeïnteresseerde medewerkers, maar gecertificeerde adviseurs die met je meedenken. Wij helpen je ook met het up-to-date houden van je verzekeringen, maar doen dit alleen door je te informeren over veranderingen die specifiek voor jouw situatie van belang zijn.

HOE WORDEN WIJ BETAALD?

Particuliere en Zakelijke verzekeringen
Als je een verzekering via ons afsluit, betaalt de verzekeraar ons een percentage voor een aantal zaken, o.a. de distributie- en servicekosten (1), het up-to-date houden (2), schadeafhandeling (3), advies en analyse (4) en nazorg (5). Aan ons dus de taak dit alles zo efficiënt mogelijk te doen, zodat je premie zo laag mogelijk uitkomt. Onze premie is gemiddeld zo’n 5% lager dan direct-writers (2020). 

Financieel Advies
Voor advieswerkzaamheden zoals bijv. hypotheek- of pensioenadvies mag een bank of verzekeraar ons volgens de wet niet betalen. Daarom brengen wij advieskosten in rekening voor onze werkzaamheden. Deze advieskosten geven wij je van te voren op en zijn gemiddeld 15% lager dan die marktconform gehanteerd wordt (2020). Het eerste gesprek is altijd gratis.

pERSOONLIJK, BETROUWBAAR EN EFFICIËNT

Een goed advies is belangrijk. Een verkeerd product kan leiden tot grote gevolgen voor je persoonlijke situatie. Maar het kiezen van een goede verzekering vaak lastig; waar moet je op letten? 

Wij helpen je een goede keuze te maken. 

ONZE MEDEWERKERS

Naam: Paul van Brederode
Functie: Directie
– Adviseur Particulier/Zakelijk, Inkomen, Pensioen, Hypotheken
– Schadebehandeling
Linkedin: –

Naam: Kirsten Feddema-Stocker
Functie: Receptie, Administratie, Financiële verwerking
Linkedin: –

Naam: Ralph van Brederode
Functie: Adviseur Particulier/Zakelijk
Linkedin: –

Naam: Aafke Sibma
Functie: Adviseur Particulier/Zakelijk, Schadebehandelaar
Linkedin: –

Naam: Bokke Postma
Functie: Adviseur Particulier/Zakelijk, Schadebehandelaar
Linkedin: –