Producten

Betrouwbaar, onafhankelijk advies en alle mogelijke producten...

Zou u naar een schoenenwinkel gaan waar slechts één soort schoenen wordt verkocht ? Waarschijnlijk niet. Toch gaan veel mensen wel naar een soortgelijke winkel voor hun financiële producten. Een afhankelijk kantoor biedt u slechts één product; hun eigen product. Het gaat niet om goede producten maar om productie.

 

Van Brederode Financieel Adviseurs biedt u iets wat verzekeraars en banken niet kunnen bieden; onafhankelijkheid en tegen een betere prijs.

Advies over al uw financiële zaken

Toegang tot alle producten

Uw belangen worden behartigd

Verzekeringsmaatschappijen

 

Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten met unieke kenmerken. De verschillen hierbij zitten bijvoorbeeld in de hoogte van de premie die een verzekeraar rekent. Of de kortingen waar u recht op heeft.   De voorwaarden van de verzekering kunnen ook verschillen. Soms lijken die verschillen op papier heel klein. Maar bij een schade bepalen die kleine verschillen juist vaak of u wel of geen recht hebt op een vergoeding.   U kunt niet overal verstand van hebben. En wij kunnen ons voorstellen dat u van verzekeringen en verzekeringsvoorwaarden geen verstand wilt hebben! Daarom is het verstandig om u bij te laten bijstaan door een deskundig verzekeringsadviseur.

 

Wat is een verzekeringovereenkomst precies?

Een verzekeringsovereenkomst is een juridisch document. Hierin staat beschreven wat uw rechten en plichten zijn en wat de rechten en plichten van de maatschappij zijn.

 

In de praktijk kunnen echter situaties ontstaan die gewoonweg niet in de overeenkomst zijn opgenomen. Misschien omdat niemand er aan gedacht heeft of omdat het zeer zelden gebeurt. Ook kan zicht een situatie voordoen waarbij bepaalde begrippen door u anders worden uitgelegd dan door de verzekeringsmaatschappij. Het is voor u dan belangrijk dat iemand met kennis van zaken opkomt voor uw belangen.

 

Als onafhankelijk adviseur nemen wij u die zorg uit handen. Juist omdat de verzekeringsmaatschappij in kwestie niet “onze baas” is kunnen wij ons sterk maken voor uw belangen. Dat is nou onafhankelijk zijn. En daarom kunnen we namens u wel eens professioneel boos worden. Bij voorbeeld omdat we vinden dat een verzekeringsmaatschappij ten onrechte uw schadevergoeding afwijst of zich er -naar onze mening- te gemakkelijk van af maakt.

Hoe werkt het advies traject?

 

Als u ons voor het eerst om advies vraagt, zetten wij de volgende stappen met u:

 

Kennismaking: Tijdens de kennismaking vertelt u ons wat u van een adviseur van financiële diensten verwacht. Wij lichten u vervolgens de werkwijze van ons kantoor toe en de wijze waarop wij beloond worden.

 

Inventarisatie: Als de kennismaking naar uw tevredenheid is verlopen, brengen we samen met u uw financiële situatie in kaart.

- Welke risico’s loopt u?

- Welke risico’s kunt en wilt u zelf dragen?

 

Analyse: Nadat wij een goed beeld hebben van uw wensen en behoeften, laten wij u zien welke alternatieven er bestaan. Dat kan een verzekering zijn, maar ook andere soorten financiële diensten kunnen dan een optie zijn. Wij schetsen de voor­- en nadelen en geven u daarbij ons advies over welke oplossing het beste aansluit bij uw situatie.

 

Bemiddeling: Nadat u uw keuze hebt gemaakt, verzorgen wij voor u de totstandkoming van de verzekering of de financiële dienst die u wenst.   In alle fasen staat altijd uw belang centraal. Dat kan omdat ons kantoor onafhankelijk is van welke verzekeringsmaatschappij dan ook!

 

 

Van Brederode Financieel Adviseurs

Over ons

Contact

 

Producten

Verzekeringen

Hypotheken

Direct contact

 

Heeft u vragen, hulp nodig en/of wilt u direct persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

T. 050-5348330

E. info@vanbrederode.nl

 

Contact

Ga naar onze contactpagina voor meer informatie.

 

Openingstijden

Elke werkdag - 08:30 en 17:30