Particuliere verzekeringen en financiële producten

Twee type adviseurs

Wij bieden u keuze en zijn 100% onafhankelijk

Als u zich laat adviseren op het gebied van verzekeringen kunt u te maken krijgen met twee type adviseurs:

 

Zo zijn er adviseurs die een vaste relatie hebben met een verzekeringsmaatschappij. Deze adviseurs informeren u alleen over de producten van de verzekeringsmaatschappij waaraan zij verbonden zijn. Ze kunnen u veel vertellen over deze verzekeringen, maar ze gaan u nooit informeren over een andere verzekeringsmaatschappij die misschien een betere verzekering voor u heeft. Dat is tenslotte niet in hun belang. Deze adviseurs heten “gebonden” adviseurs.

 

Daarnaast kunt u zich laten bijstaan door een onafhankelijke adviseur. Dit zijn adviseurs die niet verplicht zijn om de producten van slechts één verzekeringsmaatschappij onder uw aandacht te brengen.

 

Een onafhankelijk adviseur adviseert u over meerdere verzekerings-maatschappijen. Vanuit die vrijheid kan hij u die verzekering adviseren die goed aansluit op uw specifieke situatie en wensen.

Risico inventarisatie

Wij delen deze risico's in drie categorieën in

Risico die de bezit bedreigen

Risico's die te maken hebben met leven en/of gezondheid

Risico's die het vermogen bedreigen

 

Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo'n advies geven wij u graag in een persoonlijk gesprek.

 

Maar als uw gids en vraagbaak in een financiële wereld die steeds complexer wordt, willen wij u ook graag via onze website informeren en bieden wij u interessante feiten en actueel nieuws.

 

Wilt u uw zaken graag online regelen? Ook dat kan. Zo kunt u bijvoorbeeld online wijzigingen doorgeven, een offerte opvragen, een schade melden en formulieren downloaden. Maar of u uw zaken nu via onze site wilt regelen of liever persoonlijk met ons bespreekt; wij zijn u graag van dienst!

Uw verzekeringspakket

Zowel bedrijven als particulieren lopen in het dagelijkse leven veel risico's. U kunt hierbij denken aan materiële schade, maar ook vermogensschade. Wanneer die risico's zich openbaren kan dat in meer of mindere mate gevolgen hebben voor de financiële positie. U kunt zich hier tegen verzekeren. Verzekeren houdt in dat u als consument uw financiële onzekerheden overdraagt aan een verzekeraar.

 

Door inzicht te krijgen in de risico's die u loopt, kan nagedacht worden over het treffen van maatregelen om de risico's te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken.

 

Dit bestaat uit een aantal stappen:

Het inventariseren van de risico's

Het analyseren van de risico's

Het treffen van maatregelen

 

Wij zijn u hier graag bij van dienst; wat is de juiste verzekering voor u en uw situatie?

Van Brederode Financieel Adviseurs

Over ons

Contact

 

Producten

Verzekeringen

Hypotheken

Direct contact

 

Heeft u vragen, hulp nodig en/of wilt u direct persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

T. 050-5348330

E. info@vanbrederode.nl

 

Contact

Ga naar onze contactpagina voor meer informatie.

 

Openingstijden

Elke werkdag - 08:30 en 17:30