Zakelijke verzekeringen

Betrouwbaar, onafhankelijk advies en alle mogelijke producten...

Zou u naar een schoenenwinkel gaan waar slechts één soort schoenen verkocht wordt? Waarschijnlijk niet. Toch gaan veel mensen wel naar een soortgelijke winkel voor hun financiële producten. Een afhankelijk kantoor biedt u slechts één product; hun eigen product. Het gaat niet om goede producten maar om productie.

 

Van Brederode Financieel Adviseurs biedt u iets wat verzekeraars en banken niet kunnen bieden; onafhankelijkheid en tegen een betere prijs.

Hoe werkt het advies traject?

 

Als u ons voor het eerst om advies vraagt, zetten wij de volgende stappen met u:

 

Kennismaking: Tijdens de kennismaking vertelt u ons wat u van een adviseur van financiële diensten verwacht. Wij lichten u vervolgens de werkwijze van ons kantoor toe en de wijze waarop wij beloond worden.

 

Inventarisatie: Als de kennismaking naar uw tevredenheid is verlopen, brengen we samen met u uw financiële situatie in kaart.

- Welke risico’s loopt u?

- Welke risico’s kunt en wilt u zelf dragen?

 

Analyse: Nadat wij een goed beeld hebben van uw wensen en behoeften, laten wij u zien welke alternatieven er bestaan. Dat kan een verzekering zijn, maar ook andere soorten financiële diensten kunnen dan een optie zijn. Wij schetsen de voor­- en nadelen en geven u daarbij ons advies over welke oplossing het beste aansluit bij uw situatie.

 

Bemiddeling: Nadat u uw keuze hebt gemaakt, verzorgen wij voor u de totstandkoming van de verzekering of de financiële dienst die u wenst.   In alle fasen staat altijd uw belang centraal. Dat kan omdat ons kantoor onafhankelijk is van welke verzekeringsmaatschappij dan ook!

Advies over al uw financiële zaken

Toegang tot alle producten

Uw belangen worden behartigd, niet die van een maatschappij of andere partij.

Verzekeringsmaatschappijen

 

Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten met unieke kenmerken. De verschillen hierbij zitten bijvoorbeeld in de hoogte van de premie die een verzekeraar rekent. Of de kortingen waar u recht op heeft.   De voorwaarden van de verzekering kunnen ook verschillen. Soms lijken die verschillen op papier heel klein. Maar bij een schade bepalen die kleine verschillen juist vaak of u wel of geen recht hebt op een vergoeding.   U kunt niet overal verstand van hebben. En wij kunnen ons voorstellen dat u van verzekeringen en verzekeringsvoorwaarden geen verstand wilt hebben! Daarom is het verstandig om u bij te laten bijstaan door een deskundig verzekeringsadviseur.

Een persoonlijk introductie gesprek? Wij betalen!

Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan een gesprek over uw specifieke situatie?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, geheel kosteloos.

Vul s.v.p. het formulier in, of neem direct contact met ons op.

Van Brederode Financieel Adviseurs

Over ons

Contact

 

Producten

Verzekeringen

Hypotheken

Direct contact

 

Heeft u vragen, hulp nodig en/of wilt u direct persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

T. 050-5348330

E. info@vanbrederode.nl

 

Contact

Ga naar onze contactpagina voor meer informatie.

 

Openingstijden

Elke werkdag - 08:30 en 17:30

Een persoonlijk introductie gesprek?

Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan een gesprek over uw specifieke situatie?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, geheel kosteloos.

Neem direct contact met ons op.